Diensten

Aanbod & informatie

 • MediSpa
  MediSpa
  Dok Noord

  Lees meer

  +
 • ihealth
  iHealth

  Lees meer

  +
 • huisbereidingen
  Huisbereidingen

  Lees meer

  +
 • medicatieschema
  Medicatie begeleiding

  Lees meer

  +
 • Thuiszorg
  Thuiszorg

  Lees meer

  +
 • Bandages en braces
  Bandages en braces

  Lees meer

  +
 • diergeneeskunde
  Diergeneeskunde

  Lees meer

  +
 • Huidanalyse
  Huidanalyse

  Lees meer

  +

MediSpa Dok Noord

MediSpa
Ook esthetiek krijgt een speciaal plekje in het schoonheidsinstituut verbonden aan de apotheek. Hier kan u zich laten verwennen door een professionele schoonheidsspecialiste op een dermatologisch verantwoorde manier dankzij gamma’s als RainPharma, Bioderma, Nuxe en MUD.

iHealth

ihealth
iHealth is een Amerikaans bedrijf dat een uitgebreid gamma aan gezondheids- en activiteitsmonitoring toestellen aanbiedt zoals:
 • slimme bloeddrukmeters
 • slimme weegschalen
 • slimme glucosemeters
 • slimme zuurstofsaturatiemeters
 • slimme stappenteller/slaapmonitor
Alle toestellen zijn compatibel met met Android and iOS en alle data per gebruiker kunnen gedeeld worden via een cloud platform. Alle toestellen hebben FDA en CE-keuring en hebben een garantieperiode van twee jaar.

Huisbereidingen

huisbereidingen
Wij maken zowel eigen huisbereidingen als magistrale bereidingen op voorschrift en dit met de grootste kwaliteit, nauwkeurigheid en precisie.
Het maken van kwaliteitsvolle magistrale bereidingen blijft een belangrijke taak voor ons als apotheker. Deze medicatie is immers op maat van de patiënt gemaakt en biedt tal van voordelen. Naast de sterke prijs/kwaliteit verhouding kan ook de dosering of toedieningsvorm van de medicatie worden gewijzigd of kan een niet te verkrijgen specialieit worden nagemaakt. Ook bij het afbouwen van medicatie bieden magistrale bereidingen een absolute meerwaarde!
Onze huisbereidingen werden zorgvuldig samengesteld en zijn uiterst efficiënte producten aan een voordelige prijs!

Medicatiebegeleiding

medicatieschema
Wij maken graag uw persoonlijk medicatieschema; als apotheker hebben we namelijk een goed overzicht over de voorgeschreven medicatie van de verschillende artsen. Bovendien is het medicatieschema de basis voor bijna elk aspect van farmaceutische zorg. Op het medicatieschema kan u de verschillende in te nemen geneesmiddelen terugvinden, met het juiste tijdstip van inname, de indicatie, gebruiksaanwijzing en eventuele bijkomende informatie.
Een medicatieschema is een handig hulpmiddel voor de patiënt om een duidelijk inzicht te krijgen in wanneer hij welke medicatie moet nemen. Het kan ook gebruikt worden als instructie voor het klaarzetten van geneesmiddelen door mantelzorgers of verpleegkundigen. Bovendien is het een handig communicatie-instrument tussen de verschillende zorgverstrekkers (arts, specialist, apotheker, thuisverpleging). Zo kunnen vergissingen en dubbel gebruik vermeden worden.

Thuiszorg

Thuiszorg
U kan bij ons terecht voor de huur of aankoop van een volledig gamma aan thuiszorgmaterialen gaande van een aërosoltoestel, krukken, rolstoelen en looprekken tot een ziekenhuisbed. Er is ook thuislevering bij de patiënt mogelijk en voor een aantal producten is er terugbetaling voorzien.
Wij beschikken ook over een bandagistenvergunning en leveren dus ook medische materialen voor de verzorging van stoma’s en incontinentieproblemen.
We hebben ook medische hulpmiddelen ter beschikking zoals bv. bloeddrukmeters, thermometers of bloedsuikermeters.

Bandages en braces

Bandages en braces
FUTURO™ biedt een volledig assortiment bandages en braces ontwikkeld in samenwerking met artsen, specialisten en deskundigen. Deze bieden therapeutische ondersteuning voor gewrichten, spieren en pezen, zodat deze optimaal kunnen werken.

Diergeneeskunde

diergeneeskunde
Ook voor uw huisdieren hebben we een ruim assortiment aan producten. Zowel voorschriftplichtige diergeneesmiddelen als ontwormingsmiddelen, middelen ter preventie of bestrijding van vlooien en teken, voedingssupplementen kunnen bij ons verkregen worden.

Huidanalyse

Huidanalyse
Dankzij het Callegari meettoestel kunnen wij op zeer professionele manier een analyse van uw huid uitvoeren. We kunnen verschillende parameters van uw huid bepalen zoals vochtgehalte (hydratatie), stevigheid (elasticiteit), talgproductie (sebum), pigmentatie (melanine) en PH (zuurtegraad).
De gratis huidanalyse duurt een tiental minuten. Wij nemen de nodige tijd om nadien de resultaten met u te bespreken en zo de aangepaste verzorgingen voor uw huidtype te adviseren.