Thuiszorg en medische hulpmiddelen

Thuiszorg
Toebehoren borstvoeding
U kan bij ons terecht voor de huur of aankoop van een volledig gamma aan thuiszorgmaterialen gaande van een aërosoltoestel, krukken, rolstoelen en looprekken tot een ziekenhuisbed. Er is ook thuislevering bij de patiënt mogelijk en voor een aantal producten is er terugbetaling voorzien. Wij beschikken ook over een bandagistenvergunning en leveren dus ook medische materialen voor de verzorging van stoma’s en incontinentieproblemen.
We kunnen u ook helpen aan steunkousen, braces, bandages, … Indien wij de juiste maat niet in voorraad hebben, kunnen we dit voor u eenvoudig en snel bestellen.
Ook medische hulpmiddelen hebben we ter beschikking zoals bv. bloeddrukmeters, thermometers of bloedsuikermeters en borstkolftoestellen. Borstvoeding geven is zeer bijzondere ervaring voor zowel mama als baby, maar kan soms wel een uitdaging zijn. Wij geven graag advies over de borstvoedingsproducten van Medela en Lansinoh. Ze bieden professionele oplossingen voor pijnlijke tepels en tepelkloven, zakjes om borstvoeding makkelijk op te vangen en in te vriezen, borstschilden, flesjes, borstkolftoestellen en toebehoren.